nl-NLen-US
Language
Search
× Search
Sunday, September 26, 2021

Taxi naar airport Amsterdam

Schiphol taxi Amsterdam

Wanneer u gebruik maakt van Schiphol taxi Delden vliegveldservice dan wordt u door onze chauffeur thuis opgehaald bij de vertrekhal afgeleverd. Indien gewenst brengt de chauffeur u ook naar de incheckbalie. Voor elk gewenst aantal personen bieden we een passende vervoer op maat. We beschikken in ons recent geheel vernieuwde wagenpark over personenauto’s, 8- 20- en 50 persoonsbussen. Indien u specifieke wensen heeft, bijvoorbeeld privé vervoer, vip-vervoer, stoelverhogers voor de kinderen of het meenemen van huisdieren; het is allemaal mogelijk maar dient u van te voren bij het reserveren aan te geven. Onze Schiphol taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland

Schiphol Taxi Delden(1 t/m 4)

De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 199,- en een retourtje Taxi Schiphol € 399,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Delden station naar Amsterdam Schiphol.


Goedkope Taxibus naar Schiphol (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Delden vervoerd worden van en naar vliegveld Schiphol. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Schiphol Airport met de Taxibusje is € 250,- en een retourtje € 499,-. Voor vragen over de tarieven, reservering, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Luchthaven Schiphol
Evert v/d Beekstraat             
CP Schiphol
0900-0141
Bent u op zoek naar een goedkope taxi Delden? Bel Taxi Delden via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Delden hof van Twente | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2021 by DNN corp
Back To Top